De Kusttram: de lijn met de leukste bestemming

Natuur

De Kusttramactie

Met de Kusttram is het altijd een beetje vakantie. Daar zorgt de Kusttramactie voor. De kust verkennen met de Kusttram ... waar wacht u nog op? Of hebt u een uitstapje gepland naar een attractie? Daar heeft de Kusttram ook aan gedacht.


Pluskaart (Op Ontdekking) 

De Pluskaart-attracties

De Pluskaart is een combinatiebiljet waarbij het vervoer en de toegang tot de attractie aan een supervoordelige prijs worden aangeboden. De Pluskaart is te koop in alle Lijnwinkels langs de kust vanaf de paasvakantie.


Storms

De kracht van de natuurelementen!

Storms (Belgium Pier)

"STORMS" confronteert u met één van de meest gewelddadige en gevaarlijkste krachten van de natuur...

Indrukwekkende simulaties, speciale effecten, projecties en boeiende informatie brengen u oog in oog met genadeloze superstormen, tornado's en orkanen... Van hun ontstaan tot de gevolgen voor omgeving en ecosysteem.

Kusttramhalte: Blankenberge Pier

 

PLUSKAART
Prijs per persoon
KINDVOLWASSENE
Voorwaarden4 t.e.m. 12 jaarVanaf 13 jaar
Tarief€ 6,00€ 9,00

 


SEA LIFE

Ontdek de wondere onderwaterwereld

SealifeIn SEA LIFE in Blankenberge maakt u een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier doorheen onze zeeën en oceanen.

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s tot nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes.

Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

SEA LIFE is in al die jaren uitgegroeid van een overdekt Noordzee-aquarium tot het imposante complex van vandaag met een groot buitengedeelte, speelplein en 18-hole minigolf.

Nieuw in 2014: Expeditie Schildpad!

Kusttramhalte: Blankenberge Sealife-Floreal

PLUSKAART
Prijs per persoon
KINDVOLWASSENE
Leeftijd3 t.e.m. 11 jaarVanaf 12 jaar
Tarief€ 13,00€ 15,50

 

 


Serpentarium

Een fascinerende wereld van reptielen

serpentarium 2013Bent u een held op zoek naar spanning of kriebelt het als u aan een oerwoud vol spinnen, slangen en hagedissen denkt? Het Serpentarium bezorgt u een indrukwekkende reis door de mysterieuze wereld van reptielen.

Tussen grote rotswanden en prachtige watervallen ontmoet u de meest exotische dieren van de prachtige regenboogboa tot de panter kameleon. Misschien staat u wel oog in oog met de zwarte mamba, de ‘koningin der gifslangen’. Kom snel op audiëntie!

 Kusttramhalte: Blankenberge Station

PLUSKAART
Prijs per persoon
KINDVOLWASSENE60+
Voorwaarden+1 meter t.e.m 17 jaarVanaf 18 jaarVanaf 60 jaar
Tarief€ 8,00€ 10,50€ 8,70

 


50% goedkoper reizen
50% goedkoper via voorverkoop  
Frequentie
De Kusttram tussen Knokke en De Panne: elke 20 minuten een verbinding - Tijdens schoolvakanties: elke 15 minuten een verbinding  
Online archief
Online archief 125 jaar kusttram