De Kusttram: de lijn met de leukste bestemming

Types en tarieven

Wat is mijn beste koop?

VervoerbewijzenDat is afhankelijk van de verplaatsing en van het aantal personen die meereizen.

Er zijn negen types van vervoerbewijzen beschikbaar: de dagpas, de Kusttram-Pluskaart, de Kusttram-voordeelkaart, een gewoon biljet, een Lijnkaart, een Lijnkaart %, een groepsbiljet, een abonnement en een sms-ticket. De lokethouder is dé specialist en maakt u wegwijs in de zoektocht naar de meest geschikte en voordeligste formule.

Meer informatie over ons tariefsysteem vb. over het gratis gebruik maken van bus of tram, vindt u op de algemene website van De Lijn.

Koop je vervoerbewijs op voorhand. Dit is minstens 20 % goedkoper dan op het voertuig.


Meerdere dagen op stap: ook speciaal tarief voor kinderen

Gedurende meerdere opeenvolgende dagen kunt u de klok rond vrij in- en uitstappen op de Kusttram en alle bussen van De Lijn West-Vlaanderen. Geen filestress en geen parkeerproblemen: klaar voor enkele ontspannen uitstapjes.

Door het succes van de meerdagenpassen wordt het assortiment uitgebreid. Speciaal voor wie samen met de kinderen onze kust wil verkennen is er nu ook een drie-, vijf- en zevendagenpas voor  kinderen. Dit kan voor respectievelijk € 6, € 9 of € 12 per kind van 6 t.e.m. 11 jaar. De zevendagenpas is er ook voor 2 kinderen aan € 18.

Deze dagenpassen zijn alleen te koop in de Lijnwinkels en verkoopautomaten langs de kust. 
Een chauffeur verkoopt deze passen dus niet.

Wij vragen u om bij elke opstap uw meerdagenpas te ontwaarden in het gele ontwaardingsapparaat.


50% goedkoper reizen
50% goedkoper via voorverkoop  
Frequentie
De Kusttram tussen Knokke en De Panne: elke 20 minuten een verbinding - Tijdens schoolvakanties: elke 15 minuten een verbinding  
Online archief
Online archief 125 jaar kusttram