Toon menu

Onze Lijnwinkels in een nieuw jasje

Afbeelding aanpassen: Klik hier
Voer een knop toe: Klik hier
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

We gaven 8 van onze Lijnwinkels een grondige make-over, 7 staan nog op de planning. We doen dit niet omdat we het oude ontwerp “beu” waren, maar omdat we je een betere winkelervaring willen aanbieden.

Grote veranderingen aan binnen- en buitenkant 

Je kan alle Lijnwinkels herkennen aan hun visuele kenmerken: strakke witte muren met warme houten elementen, die vergezeld worden door gele accenten. Daarbovenop zorgen plantjes voor sfeer en gezelligheid en vind je bij al onze Lijnwinkels duidelijke signalisatie.

Ook zorgen we voor een uniforme manier van communiceren. In elke Lijnwinkel vind je dezelfde reistips, mededelingen en nieuwtjes op uniforme wijze terug op identieke displays. 

En daar genieten ook onze collega’s van mee

Voor onze medewerkers brengt dit een hoop voordelen met zich mee. We begonnen met een grondige schoonmaak, gevolgd door schilderwerken en de installatie van ergonomische bureaustoelen. Hierna volgde de rest van de inkleding: aangename lichtarmaturen, nieuwe kasten en handige microfoons. In een aantal Lijnwinkels installeerden we zelfs moderne vrijstaande balies voor informatie of cashloze aankopen.

Waar kan je een kijkje gaan nemen?

In Brussel, (tijdelijk) Oostende Station, Antwerpen (Groenplaats en Centraal), Gent (Korenmarkt en Gent-Sint-Pieters), Hasselt en Roeselare kan je al eens gaan gluren. De Lijnwinkels van Ieper, Kortrijk, Aalst, Sint-Niklaas, Turnhout, Mechelen en Genk moeten nog even wachten. Maar hou ze in de gaten, het resultaat zal je zeker omverblazen

Vernieuwde Lijnwinkels A1

Vernieuwde Lijnwinkels A2

Vernieuwde lijnwinkels B1

Vernieuwde lijnwinkels B2

Vernieuwde lijnwinkels B3

Vernieuwde lijnwinkels B4

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>