Toon menu

Onze Lijnwinkels in een nieuw jasje

Afbeelding aanpassen: Klik hier
Voer een knop toe: Klik hier
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Zijn ze jou ook al opgevallen? Zo goed als alle Lijnwinkels kregen een volledig nieuwe look! Niet enkel de buitenkant werd flink aangepakt, ook in het interieur werd stevig geïnvesteerd om een frisse uitstraling te voorzien.

Grote veranderingen aan binnen- en buitenkant 

Iedere Lijnwinkel werd grondig gereinigd en krijgt een zelfde mooie, moderne uitstraling. Door onze winkels van een frisse look te voorzien zet De Lijn sterk in op het verbeteren de winkelervaring. De vernieuwde winkels worden gekenmerkt door een eenduidige visuele identiteit. Dat zie je aan de strakke witte muren met warme houten elementen en dankzij plantjes en welgeplaatste gele accenten zorgen we voor een hele frisse wind in elke winkel. Bovendien zetten we ook sterk in op een uniforme manier van communiceren. In elke Lijnwinkel vind je op dezelfde manier, dezelfde interessante reistips, mededelingen en nieuwtjes terug. En ook aan de herkenbaarheid van de Lijnwinkel buitenaf werd gedacht: overal springen onze Lijnwinkels goed in het oog dankzij een duidelijke, herkenbare en uniforme signalisatie.

Extra aandacht ging ook naar de Lijnwinkels die momenteel in containerunits zitten, de Lijnwinkels aan Oostende, Gent en Kortrijk station kregen een grondige metamorfose. Herkenbaarheid en toegankelijkheid speelden hierbij een grote rol.

En daar genieten ook onze collega’s van mee

Uiteraard werd naast de winkelruimte ook de medewerkerszijde aangepakt. We starten telkens met een grondige schoonmaak, en dan gaat het van schilderwerken, ergonomische bureaustoelen, aangenamere lichtarmaturen, nieuwe kasten tot nieuwe microfoons. In een aantal Lijnwinkel installeerden we zelfs moderne vrijstaande balies voor informatie of cashloze aankopen.

Waar kan je een kijkje gaan nemen?

In Aalst, Antwerpen Centraal, Antwerpen Groenplaats, Brussel, Genk, Gent Korenmarkt, Gent Sint-Pieters, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende Station, Roeselare , Sint-Niklaas en Turnhout kan je al eens gaan gluren.

Ben je benieuwd naar onze reeds vernieuwde winkels? Bekijk hieronder enkele foto’s.

Vernieuwde Lijnwinkels A1

Vernieuwde Lijnwinkels A2

Vernieuwde lijnwinkels B1

Vernieuwde lijnwinkels B2

Vernieuwde lijnwinkels B3

Vernieuwde lijnwinkels B4

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>