Hinder nationale actiedag

Door de nationale actiedag is er vandaag hinder op onze dienstverlening in heel Vlaanderen. Lees meer Laatste update: 14-12-2018 om 19:52

Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Veelgestelde vragen

Kan ik een m-ticket kopen via een buitenlandse gsm-operator?

  • Ja, dat kan. Het ‘moedernetwerk’ hoeft geen Belgisch netwerk te zijn. (Proximus, Orange (vroeger: Mobistar) en Telenet (heeft BASE overgenomen)).
  • Er kunnen wel roamingkosten bij komen (de prijs om het buitenlands netwerk te gebruiken om te telefoneren en mobiele data te gebruiken in België). Contacteer je mobiele operator voor meer informatie. 
  • Ook met een buitenlandse simkaart kan je m-tickets van De Lijn bestellen. Dat is interessant voor bv. buitenlandse toeristen of zakenreizigers. Wie daarvoor gebruik maakt van een buitenlandse rekening of een betaalkaart die is uitgegeven in het buitenland, moet mogelijk extra transactiekosten betalen. Contacteer je de leverancier van je m-ticket voor meer informatie. 
  • Het is mogelijk dat je extra kosten moet betalen als de betaling van je m-ticket is gekoppeld aan een betaalkaart van een buitenlandse bank.

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

<Voeg tekst toe>
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>

M-ticket


Was dit antwoord nuttig? -

Overzicht