Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Veelgestelde vragen

In mijn omgeving kregen rechthebbenden op een gratis PMH-abonnement een uitnodiging om over te stappen op MOBIB. Waarom kreeg ik nog geen brief?

Het is praktisch niet mogelijk om alle brieven in één keer te versturen. Daarom werden de brieven in verschillende golven verzonden. We verwachten dat alle brieven naar rechthebbenden deze maand verzonden zullen zijn. 

Heb je wel nog een oud gratis abonnement, maar heb je geen PMH-statuut meer? Dan ontvang je in de loop van april een brief met de vermelding dat je gratis PMH-abonnement vervallen is en niet meer gebruikt kan worden. Ook als je wel nog recht hebt op een gratis abonnement, maar al een MOBIB-kaart hebt, krijg je deze maand een brief.

Je hebt recht op een gratis PMH-abonnement als je:

  • een handicap hebt, en bent ingeschreven bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)
  • een tegemoetkoming voor hulp voor bejaarden van de zorgkas ontvangt
  • een handicap hebt en een tegemoetkoming krijgt van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid (FOD SZ) en in Vlaanderen woont
  • een handicap hebt en recht hebt op Bijzondere Tewerkstellingsondersteunende Maatregelen
Denk je recht te hebben op een gratis PMH-abonnement, maar kreeg je geen uitnodiging? Contacteer onze dienst abonnementen.

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

<Voeg tekst toe>
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>

Abonnement voor personen met een handicap


Was dit antwoord nuttig? -

Overzicht