Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Veelgestelde vragen

Hoe koop ik een abonnement?

  • Online: als je een elektronische identiteitskaart en een e-idkaartlezer hebt, kan je je abonnement online bestellen. Opgelet: gezinnen in co-ouderschap die in aanmerking komen voor gezinskorting op de Buzzy Pazz, kunnen hun abonnement niet online bestellen.
    Ook de korting die door sommige gemeenten toegekend wordt voor een beperkte leeftijdscategorie of een welbepaalde aanvangsdatum wordt niet automatisch verrekend. Hiervoor moet altijd het attest naar de dienst Abonnementen gestuurd worden. 
  • Mailde dienst Abonnementen met vermelding van naam, adres, geboortedatum, geslacht, gewenste aanvangsdatum van het abonnement en gewenste geldigheidsduur van het abonnement (1, 3 of 12 maanden). Vergeet niet een gescande versie van de identiteitskaart toe te voegen
  • Schriftelijk: download het aanvraagformulier Buzzy Pazz of het aanvraagformulier Omnipas. Vul het in en stuur het op naar de dienst Abonnementen. Vergeet niet een kopie van je identiteitskaart toe te voegen, of stuur ons een brief met vermelding van de naam, adres, geboortedatum, geslacht van de toekomstige abonnee, de gewenste aanvangsdatum van het abonnement en gewenste geldigheidsduur van het abonnement (1, 3 of 12 maanden) met kopie van je identiteitskaart.
  • Lijnwinkel: in de Lijnwinkel krijg je op vertoon van je identiteitskaart en na betaling je abonnement mee.

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

<Voeg tekst toe>
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>

Abonnementen


Was dit antwoord nuttig? -

Overzicht