Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Welk vervoerbewijs moet ik kopen?

U kunt een vervoerbewijs in voorverkoop aankopen in een Lijnwinkel, krantenwinkel, buurtwinkel, NMBS (tank)station of supermarkt. Ook online via bpost is er de mogelijkheid. Het is makkelijker om met gepast geld te betalen. 

Er is voor elk wat wils. De lokethouder in de Lijnwinkel helpt u graag verder om de formule te bepalen die het best bij u past. Zo is er de dagpas, geldig op alle bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen. Hiermee kunt u een hele dag vrij in- en uitstappen. Voor opeenvolgende dagen is er de 3-, 5-en 7-dagenpas. Deze (meer)dag(en)passen zijn er ook voor kinderen en zijn enkel geldig in West-Vlaanderen. 

Een Omnipas, Buzzy Pazz of MOBIB-kaart voor 65+ is geldig op alle bussen en trams van De Lijn. 

Met de KusttramPlus kunt u op een voordelige manier een rit met de Kusttram combineren met een bezoek aan een attractie. De KusttramPlus is enkel te koop in de Lijnwinkel. 

Gaat u vaak op stap, koop dan een Lijnkaart. Dit is voordeliger reizen. 

Gaat u in groep op stap, dan raden we u aan om het vervoerbewijs op voorhand te kopen. Dan kan de Kusttram stipter rijden. Hou er wel rekening mee dat de capaciteit van onze Kusttram beperkt is. We kunnen niet garanderen dat de hele groep met dezelfde tram kan meereizen.

De Kusttram


Was dit antwoord nuttig? -

Overzicht