Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn fiets meenemen op de Kusttram?

U mag een fiets meenemen op de Kusttram wanneer de drukte het toelaat. Wanneer het echter te druk is op de Kusttram, kan uw fiets andere reizigers hinderen en gevaar opleveren. Het is dan ook mogelijk dat u met de fiets niet kan of mag instappen. 

We raden dan ook aan om buiten de spitsuren te reizen. De spits loopt op weekdagen van 6.00 uur tot 9.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens de vakanties is dit niet voorspelbaar, ook in de daluren kan het zeer druk zijn op de Kusttram. 

U hebt een speciaal Biljet Fiets nodig. Dit biljet kost 2 euro en is geldig voor één rit, ongeacht het aantal zones waarin u reist.

Het is niet mogelijk om in groep met de fiets op de Kusttram te reizen. We kunnen maar maximaal 3 fietsen per Kusttram toelaten. 

Wij vragen om achteraan met de fiets in te stappen. De verlaagde vloer moet zo veel mogelijk vrij blijven voor reizigers in een rolstoel en voor kinderwagens.

Op onze bussen zijn gewone fietsen niet toegelaten. U mag een vouwfiets gratis meenemen. Let er wel op om de andere reizigers niet te hinderen.

De Kusttram


Was dit antwoord nuttig? -

Overzicht