Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Hoe koop ik een abonnement zonder Belgisch rijksregisternummer?

Heb je geen Belgisch rijksregister- of vreemdelingennummer, dan kan je nog steeds een abonnement kopen. Neem hiervoor contact op met de dienst Abonnementen of ga langs in een Lijnwinkel.

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Een abonnement kopen bij de dienst Abonnementen

  • Vul het contactformulier van de dienst Abonnementen in.
  • Laad een pasfoto op, samen met een kopie van een document dat je identiteit aantoont, zoals een rijbewijs, paspoort of inschrijvingsdocument. Vermeld in de bestandnaam van de pasfoto de naam van wie op de foto staat.
  • We sturen je de betaalinstructies via e-mail.
  • Na ontvangst van je betaling, komt je abonnement automatisch op je MOBIB-kaart te staan.
  • Heb je nog geen MOBIB-kaart? Binnen 7 werkdagen ontvang je op je correspondentieadres een nieuwe met je abonnement erop.

Let op: Stuur je aanvraag minstens 15 dagen vóór de gewenste aanvangsdatum. In afwachting van je nieuwe abonnement, moet je voor elke verplaatsing  een geldig vervoerbewijs hebben. Zoniet rijd je zwart en riskeer je een boete.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Een abonnement kopen in een Lijnwinkel

Als je door gebrek aan een rijksregister- of vreemdelingennummer niet rechtstreeks via onze website geen abonnement kan kopen, ga dan naar een Lijnwinkel. Daar kan je op vertoon van een document dat je identiteit aantoont (zoals een rijbewijs, paspoort of inschrijvingsdocument), een abonnement aankopen.

Betaling en ontvangst

Betaling in een Lijnwinkel kan via Bancontact of cash.

  • Je abonnement komt meteen op je MOBIB-kaart.
  • Heb je nog geen MOBIB-kaart, dan krijg je een 14-dagenpas mee. Binnen 7 werkdagen ontvang je op je officieel adres een MOBIB-kaart met je abonnement.
<Voeg downloadbare bestanden toe>

Was dit antwoord nuttig? -


Abonnement kopen

Overzicht