Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

null

Timing

ma 19 feb 2018 vr 02 mrt 2018

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Lijn 1 's nachts onderbroken door spoorwerken in de Kortrijksepoortstraat

Van maandag 19 t.e.m. vrijdag 23 februari en van maandag 26 februari t.e.m. vrijdag 2 maart vinden er spoorwerken plaats in de Kortrijksepoortstraat. De werken vinden enkel ’s nachts plaats zodat de hinder beperkt blijft. Tramlijn 1 rijdt in vermelde periode van 22u tot en met 5u in omleiding en zal via de Rozemarijnbrug en de Brugsepoort rijden (reisweg tramlijn 4). Nieuwe update: de werken worden terug hervat op maandagnacht 5 maart en zullen duren tot donderdag 8 maart indien de weersomstandigheden dit toe laten. Dit betekent dat tram 1 terug in omleiding zal rijden vanaf maandag 5 maart van 22u tot 5u tot het einde van de werken. 

Omleiding lijn 1

Lijn 1 rijdt in vermelde periode van 22u tot en met 5u in omleiding en zal via de Rozemarijnbrug en de Brugsepoort rijden (reisweg lijn 4).
Laatste vertrek lijn 1 van Sint-Pieters naar de Korenmarkt om 21.51 uur.
Laatste vertrek lijn 1 van Rabot naar de Korenmarkt om 21.46 uur.

Nachtnet

Nachtbus N1 rijdt in de nachten van 19 februari tot en met 2 maart elke nacht in omleiding. Halte Veergreep wordt daardoor niet bediend. Je kan op- of afstappen aan de tijdelijke haltes Sint-Pietersplein Blandijnberg en Verlorenkost.

Alternatieve reiswegen

Van Sint-Pieters naar De Kouter

Neem lijn 2 (perron 20) tot de halte Zonnestraat.

Van Sint-Pieters naar Korenmarkt

Neem lijn 1 (perron 2) of 4 (perron 20) tot de Brugsepoort en stap over op bus 3,17,18,38 of 39 aan de halte Brugsepoort in de Hoogstraat.
Of neem lijn 2 (perron 20) tot de halte Zonnestraat en stap te via de Veldstraat naar de Korenmarkt.

Kaart omleiding lijn 1 en nachtbus N1 PDF

<Voeg downloadbaar bestand toe>

<Voeg knoppen toe>

Geïmpacteerde lijnen