Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

null

Timing

di 10 sep 2019 Einde werken

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Gevel tot gevel heraanleg Jozef Vervaenestraat

De timing van de heraanleg is verschoven door een aantal wijzigingen in het project, onder andere door een uitbreiding van de werken tot aan het kruispunt met de Oefenpleinstraat en de zone aan het Papeleupark.

Onder voorbehoud van eventuele bezwaren verwachten de projectpartners (De Lijn, Stad Gent en Farys) de omgevingsvergunning in het najaar van 2019.

Binnenkort volgt een update over de timing. Er zal ook een informatiemoment georganiseerd worden voor alle buurtbewoners. Hierop lichten we de werken toe, overlopen we de timing en fasering ervan en wordt de aannemer voorgesteld. Buurtbewoners krijgen hiervoor later nog een uitnodiging.

Pendelbus Moscou 

De pendelbus Moscou blijft rijden tot aan de start van de werken.

  • Tram 4 rijdt terug de Ledebergstraat in tot aan de Botermarkt waardoor de route van de pendelbus richting Moscou lichtjes is aangepast. Hij rijdt niet langer langs de Ledebergstraat, maar via de Hundelgemsesteenweg.
  • Aan de bushalte Ledebergplein kan je dan af- en overstappen naar de tramhalte Ledebergplein.

Tram 4 

  • Vanaf 1 september rijdt tram 4 niet langer tot aan de stelplaats in Gentbrugge maar tot aan de Botermarkt, de eindhalte van deze tramlijn. 
  • Omdat de werken aan de tramsporen aan de Muide afgerond zijn, rijdt tram 4 vanaf 1 september terug zijn normale traject en kan je opnieuw van Ledeberg naar het UZ.

Contact

<Voeg knoppen toe>

Geïmpacteerde lijnen