Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Wijziging dienstregeling Limburg

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Vanaf 30 oktober wordt het aanbod in Limburg bijgestuurd.
Bekijk hier het overzicht van de wijzigingen per lijn.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Op schooldagen zal rit 10, vertrek aan halte Genk - Station om 7.10 uur, 1 minuut vroeger vertrekken. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 12.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 1 hier
Op schooldagen wordt een extra heen- en terugrit ingelegd tussen halte Hasselt - Station en halte Hasselt - Handelsschool. De heenrit vertrekt aan halte Hasselt - Station om 7.81 uur en is aan de Handelsschool om 8.05 uur. De terugrit vertrekt aan halte Hasselt - Handelsschool om 16.31 uur en komt om 16.41 uur aan in Hasselt - Station. Deze rit rijdt niet op woensdag. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 11.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 3 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg tussen Hasselt en Kortessem. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Op schooldagen zal rit 22, vertrek aan halte Tongeren - Station om b.29 uur, 9 minuten later vertrekken. Dat is dus om 15.38 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 4 hier
De dienstregeling van lijn 5 is aangepast aan de situatie op de weg en wordt alvast afgestemd op de treinuren, die in december wijzigen. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 11.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 5 hier
De reisweg en dienstregeling zijn aangepast. Wegens een reiswegonderbreking in de August Cuppensstraat in Beringen zullen op schooldagen de ritten via Tervant naar Beringen beperkt worden tot halte Tervant - School. Deze haltes worden niet meer bediend: Paal - Kruisbaan, Koersel - Hoevestraat, Beringen - Voortstraat en Beringen - Blijkstraat. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 7 hier
Enkele haltes krijgen een nieuwe naam: Gruitrode - Royerplein wordt Gruitrode - Phil Bosmansplein, Bree - Stift wordt Bree - Gerdingerpoort en Bree - Molenstraat wordt Bree - Zwembad. De halte Bocholt - Oude Kerkstraat wordt verplaatst. Deze komt op de Kaulillerweg tussen de Lindestraat en Hoogstraat. Op schooldagen (niet woensdag) zullen ritten 64 en 72, vertrek aan halte Overpelt - Ursulinen om 16.10 uur en 16.47 uur, 15 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 15.55 uur en om 16.32 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 8 hier
De halte Eisden - Post krijgt een nieuwe naam: Eisden - Pauwengraaf. De reisweg tussen de halte Meeswijk - Genootstraat en halte Leut - Zuilstraat is aangepast. De ritten volgen voortaan de Genootstraat en de Sint-Pietersstraat. Daardoor wordt halte Leut - Kliniek niet meer bediend. De halte Leut - Kerk in de Dreef wordt verplaatst naar de Genootstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 9 hier
De dienstregeling van lijn 10 is beter afgestemd op de aansluiting met lijn 20a in Bilzen en de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Op schooldagen zal rit 42, vertrek aan Tongeren - Legioenenlaan om 16,14 uur, voortaan ook de halte Tongeren - Rode Kruislaan bedienen.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 10 hier
De dienstregeling is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Ook de reisweg is gewijzigd. Op schooldagen zullen ritten 22 en 26, met vertrek aan halte Kinrooi - H. Grafinstituut om 11.59 uur en 12.08 uur, niet meer via de Bosmolenlaan in Maaseik rijden, maar via halte Maaseik - Plantage en Stationsstraat. Rit 24 (enkel woensdag), met vertrek aan halte Maaseik - Campus H en R om 12.02 uur, zal voortaan via Maaseik Van Eycklaan en halte Maaseik - Plantage naar Neeroeteren rijden. Ga je naar het ziekenhuis Maas & Kempen? Dan kan je op- en afstappen aan een nieuwe halte Maaseik - Schuurstraat. Deze halte is gelegen op de Koningin Astridlaan tussen de bestaande haltes Maaseik - Kazerne en Maaseik - Wurfeld. Deze halte ligt op wandelafstand van het ziekenhuis.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 11 hier
Ga je naar het ziekenhuis Maas & Kempen? Dan kan je op- en afstappen aan een nieuwe halte Maaseik - Schuurstraat. Deze halte is gelegen op de Koningin Astridlaan tussen de bestaande haltes Maaseik - Kazerne en Maaseik - Wurfeld. Deze halte ligt op wandelafstand van het ziekenhuis. De bus stopt voortaan aan halte Grote-Brogel - Laarheide op de Laarderweg. Rit 24, met vertrek om 17.14 uur aan Peer Pol-Kip, rijdt niet meer. Alternatief kan je rit 22 nemen. Die rijdt voortaan om 17.10 uur verder door van Peer - Pol Kip naar Maaseik - Van Eycklaan. Op schooldagen (niet op woensdag) zal rit 18 voortaan vertrekken aan halte Hechtel - Don Bosco om 15.30 uur i.p.v. aan halte Bree - Busstation om 15.50 uur. Deze rit rijdt via Hechtel, Wijchmaal, Peer, Grote-Brogel en Ellikom naar Bree en eindigt in Maaseik - Van Eycklaan om 16.27 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 14 hier
De dienstregeling is beter afgestemd op de situatie op de weg en de ritnummers zijn aangepast. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Ook de reisweg is gewijzigd. Deze lijn rijdt in Kessenich voortaan steeds via Kessenich Dorp. De bus stopt in Kessenich aan de haltes Kessenich - School, Kessenich - Dorpsstraat, Kessenich - Toekomststraat, Kessenich - Ittervoorterweg en Kessenich - Veldstraat. De ritten komende van Kessenich zullen niet meer stoppen aan de haltes Maaseik - Plantage en Maaseik - Stationsstraat. Alternatief kan je gebruikmaken van halte Maaseik - Bospoort. Ga je naar het ziekenhuis Maas & Kempen? Dan kan je op- en afstappen aan een nieuwe halte Maaseik - Schuurstraat. Deze halte is gelegen op de Koningin Astridlaan tussen de bestaande haltes Maaseik - Kazerne en Maaseik - Wurfeld. Deze halte ligt op wandelafstand van het ziekenhuis.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 15 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Rit 30, met vertrek aan halte Maaseik - Van Eycklaan om 20.59 uur, rijdt niet meer omdat ze voor het internaat van Campus H & R niet meer nodig is. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 8.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 16 hier
De reisweg en de dienstregeling zijn aangepast. In Zussen rijdt deze lijn, tussen halte Zichen - Mennestraat en halte Zichen - Groenstraat, steeds via de Hennestraat en de Burchtstraat. Volgende haltes worden steeds bediend: Zussen - Weg naar Zussen, Zussen - Misweg, Zussen - Hennestraat en Zussen - Burchtstraat. De halte Zichen - Visesteenweg wordt niet meer bediend. Alternatief kan je halte Zussen - Weg naar Zussen gebruiken. Ook Riemst - Tramstraat wordt niet meer bediend. Alternatief kan je terecht aan halte Riemst - Klein Lafeltstraat op de Maastrichtersteenweg.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 18 hier
Rit 36, vertrek aan halte Geel - Markt om 15.49 uur, rijdt niet meer. Alternatief kan je nieuwe rit 26 van lijn 302 nemen. Die vertrekt aan halte Geel - Station om 15.40 uur en rijdt verder via Zittaart, Klein Vorst en Tessenderlo tot Leopoldsburg - Station.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 19 hier
Op weekdagen is de dienstregeling aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Vandaag zijn er enkele ritten die alleen rijden als er les wordt gegeven in de Europaschool in Mol. Vanaf 30 oktober rijden die altijd, ook als er geen les is. Omdat er te weinig mensen gebruik van maakten, vertrekken rit 13 en rit 19 niet meer aan halte Tessenderlo - Campus Russelberg om 12.03 uur en om 15.37 uur. Deze ritten vertrekken voortaan aan halte Tessenderlo - Kerk om 12.06 uur en om 15.40 uur. Deze lijn stopt dus niet meer aan halte Tessenderlo - Campus Russelberg. De ritten via Mol Sint-Paulusinstituut stoppen voortaan ook aan halte Mol - Kleinerdijk. Deze halte ligt op de Molderdijk.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 20 hier
Op schooldagen zal rit 7, vertrek aan halte Jeuk - Kerk om 7.47 uur, 2 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 7.45 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 21 hier
Op schooldagen zal rit 5, vertrek aan halte Hasselt - Station om 6.45 uur, 5 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.40 uur. Rit 6, vertrek aan halte Beringen - Bogaersveld om 6.22 uur, zal 10 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.12 uur. De halte Heusden - Rode Kruisstraat krijgt een nieuwe naam: Heusden - Waterleidingstraat. De halte Meulenberg - Springstraat wordt verplaatst naar de Koolmijnlaan aan de Schansbeemdenweg. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 8.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 22 hier
De halte Meulenberg - Springstraat wordt verplaatst naar de Koolmijnlaan aan de Schansbeemdenweg. De halte Heusden - Rode Kruisstraat krijgt een nieuwe naam: Heusden - Waterleidingstraat. Op schooldagen zullen ritten 7 en 9, vertrek aan halte Hasselt - Station om 7.15 uur en om 7.22 uur, 10 en 7 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 7.05 uur en om 7.15 uur. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 8.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 23 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 26 hier
Op weekdagen is de dienstregeling aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 27 hier
Enkele haltes krijgen een nieuwe naam. De halte Herk-de-Stad - T.I. Amandina wordt Herk-de-Stad - Campus Amandina, de halte Herk-de-Stad - Gemeenschapsschool wordt Herk-de-Stad - Herckerhof en de halte Beringen - Weg naar Hoxelaar wordt Beringen - Motstraat. Op schoolvakantiedagen zal de dienstregeling van rit 4, vertrek aan halte Herk-de-Stad - Markt om 7.31 uur, wijzigen vanaf Duras - Centrum. Deze rit komt voortaan aan in Sint-Truiden Station om 8.08 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 30 hier
Omdat weinig mensen er gebruik van maakten, zal op woensdag rit 18, vertrek aan halte Tessenderlo - Kerk om 13.07 uur, niet meer rijden.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 32 hier
De halte Peer - College krijgt een nieuwe naam: Peer - Scholencampus. Op schooldagen zal rit 56, vertrek aan halte Neerpelt - Station om 16.36 uur, niet meer rijden. Alternatief kan je rit 60 nemen. Deze rit vertrekt voortaan elke schooldag aan halte Neerpelt - Station om 16.36 uur en rijdt verder naar Genk. Rit 62, vertrek aan halte Neerpelt - Station om 16.45 uur, zal 3 minuten later vertrekken. Dat is dus om 16.48 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 33 hier
De halte Heusden - Rode Kruisstraat krijgt een nieuwe naam: Heusden - Waterleidingstraat. Deze lijn rijdt tussen halte Helchteren - Technische School en halte Houthalen - Filip Neri niet meer via de Grote Baan, daardoor wordt de halte Houthalen - John Cuppensplein niet meer bediend.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 34 hier
De reisweg van deze lijn is gewijzigd. Vanaf halte Zonhoven - Grote Heide rijdt de bus niet meer via de Bokrijkseweg richting Zonhoven. Volgende haltes worden niet meer bediend: Kiewit - Bokrijkseweg 120, Zonhoven - Ballewijerweg en Zonhoven - Bokrijkseweg. Om haltes van de vroegere stadslijn H2 te bedienen, zal deze lijn voortaan vanaf halte Zonhoven - Grote Heide via de Bokrijkseweg en de Zavelvennestraat naar Kiewit rijden. Deze lijn stopt aan de haltes Kiewit - Bokrijkseweg, Kiewit - Kiewitstraat, Kiewit - Mokenweg, Kiewit - Zavelvennestraat 153, Kiewit - Vliegveld, Kiewit - Paalvennestraat en Kiewit - Zavelvennestraat 65. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Op schooldagen zal rit 1017, vertrek aan halte Hasselt - Station om 17.08 uur, 2 minuten later vertrekken. Dat is dus om 17.10 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 35 hier
Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 7.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 36 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 38 hier
Op schooldagen zal rit 15, vertrek aan halte Tongeren - TIO om 15.17 uur, 17 minuten later vertrekken. Dat is dus om 15.34 uur. Deze lijn zal halte Riemst - Tramstraat niet meer bedienen. Alternatief kan je terecht aan halte Riemst - Klein Lafeltstraat op de Maastrichtersteenweg.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 39 hier
Bree - Processieweg is voortaan de eindhalte. Daardoor wordt Bree - 't Hasselt Kerk niet meer bediend. De halte Gruitrode - Royerplein krijgt een nieuwe naam: Gruitrode - Phil Bosmansplein. Op schooldagen zal rit 14, vertrek aan halte Maaseik - Van Eycklaan om 17.01 uur, 2 minuten later vertrekken. Dat is dus om 17.03 uur. Rit 5, vertrek aan halte Bree - Busstation om 15.52 uur, zal niet meer rijden. Alternatief kan je rit 8 van lijn 14 b nemen. Deze rit vertrekt ook aan halte Bree - Busstation om 15.52 uur en stopt aan de haltes Bree - Brugstraat, Bree - Kanaal Noord, Bree - 't Hasselt Kerk, Bree - Processieweg, Tongerlo - Veestraat, Tongerlo - Bosstraat, Tongerlo - Kerkhofstraat, Tongerlo - Vogelsdonk, Tongerlo - Klaverblad, Kinrooi - Luitestraat, Kinrooi - Breeërsteenweg, Kinrooi - Molenweg en Kinrooi - Dorpsplein.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 40 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 41 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken. Deze lijn zal in Kerkom steeds in wijzerzin rijden. Dus na halte Kerkom - Kerkstraat stopt de bus aan halte Kerkom - Borloweg en dan aan halte Kerkom Kasteelzicht. Op schooldagen zal rit 7, vertrek aan halte Sint-Truiden - Station om 7.07 uur, 1 minuut vroeger vertrekken. Rit 16, vertrek aan halte Landen - Station om 10.22 uur, zal 7 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 10.15 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 42 hier
De halte Eisden - Post krijgt een nieuwe naam: Eisden - Pauwengraaf. De halte Eisden - Guilliaume Lambertlaan wordt niet meer bediend. Alternatief kan je gebruikmaken van halte Eisden - Koninginnelaan. Halte Zutendaal - Roelen op de Kiewitseweg wordt niet meer bediend. Alternatief kan je gebruikmaken van halte Zutendaal - Roelen aan het pleintje. De ritten via Maasmechelen Village stoppen aan een nieuwe halte Eisden - Patro. Deze halte ligt op de Koolmijn Limburg Maaslaan nabij het rondpunt aan het voetbalplein 'Patro Eisden'. Omwille van de aansluiting met lijn 9 richting Bewel zal op schooldagen rit 26, vertrek aan halte Lanaken - Tournebride om 6.42 uur, 3 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.39 uur. Op schooldagen zal rit 115, vertrek aan halte Hasselt - Station om 15.25 uur, 5 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 15.20 uur. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 7.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 45 hier
Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 13.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 46 hier
Op schoolvakantiedagen zal marktrit 7, vertrek aan halte Genk - Station om 12.44 uur, 13 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 12.31 uur. Deze rit rijdt voortaan enkel op donderdag.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 47 hier
De halte Meulenberg - Springstraat wordt verplaatst naar de Koolmijnlaan aan de Schansbeemdenweg. De halte Bocholt - Oude Kerkstraat wordt verplaatst naar de Kaulillerweg tussen de Lindestraat en Hoogstraat. De halte Peer - College krijgt een nieuwe naam: Peer - Scholencampus. Op schooldagen zullen ritten 3, 59 (enkel op woensdag) en 31 (niet op woensdag), met vertrek aan halte Peer - Pol Kip om 7.05 uur, 12.30 uur en 15.43 uur, voortaan vertrekken aan halte Peer - Scholencampus om 7.00 uur, 12.30 uur en 15.45 uur. Rit 12, vertrek aan halte Holheide Kerk om 7.34 uur, zal 2 minuten vroeger vertrekken. Deze rit zal in Peer verder rijden naar halte Peer - Scholencampus, aankomst daar om 8.07 uur. Op schooldagen zal rit 4, vertrek aan halte Hamont - Kerk om 6.12 uur, 12 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.00 uur. Op schooldagen zal rit 5, vertrek aan halte Hasselt - Station om 7.23 uur, 5 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 7.18 uur. Zo raken de leerlingen zeker op tijd op school. Op schooldagen zal de rit met vertrek aan Peer - Pol Kip om 15.43 uur verlengd worden tot Kaulile - Kerk. Zo komen we beter tegemoet aan de noden van de leerlingen.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 48 hier
Enkele haltes krijgen een nieuwe naam: Kuringen - Herckenrode Abdij wordt Kuringen - Herkenrode Brug, Heusden - Rode Kruisstraat wordt Heusden - Waterleidingstraat en halte Boekt - Bibliotheek wordt Boekt - Ubbelstraat. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 11.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 51 hier
De halte Beringen - Weg naar Hoxelaar krijgt een nieuwe naam: Beringen - Motstraat. Omdat weinig mensen er gebruik van maakten, zal rit 37, vertrek aan halte Hasselt - Station om 12.41 uur (vrijdag), niet meer rijden. Alternatief kan je rit 41 nemen, deze rit vertrekt om 12.51 uur aan halte Hasselt - Station. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 8.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 52 hier
Deze lijn stopt voortaan aan een nieuwe halte Maaseik - Schuurstraat. Deze halte is gelegen op de Koningin Astridlaan tussen de bestaande haltes Maaseik - Kazerne en Maaseik - Wurfeld. Deze halte ligt op wandelafstand van het ziekenhuis Maas & Kempen. De ritten via Maasmechelen Village stoppen aan een nieuwe halte Eisden - Patro. Deze halte ligt op de Koolmijn Limburg Maaslaan nabij het rondpunt aan het voetbalplein 'Patro Eisden'. In Eisden stopt deze lijn aan halte Eisden - Sparrenstraat. Deze halte ligt op de Bevrijdingslaan nabij de Sparrenstraat. De halte Eisden - Post krijgt een nieuwe naam: Eisden - Pauwengraaf. Deze lijn stop voortaan aan de halte Hees - Kiezelweg. Deze halte ligt op de Kiezelweg nabij de Heesstraat. Op schooldagen rijdt deze lijn tussen Veldwezelt en Vroenhoven steeds via de Smisstraat en Sint-Michielsstraat. Deze lijn stopt dan aan de haltes Kesselt - Kruispunt, Kesselt - Smisstraat en Kesselt - Kerk. Enkel op schoolvakantiedagen rijdt deze lijn via de Kiezelweg en stopt aan halte Veldwezelt - Meulenweg. Dit maakt de verkeerssituatie veiliger voor leerlingen, zij moeten nu niet meer naar de grote baan wandelen om de bus te nemen. Deze lijn zal halte Riemst - Tramstraat niet meer bedienen. Alternatief kan je terecht aan halte Riemst - Klein Lafeltstraat op de Maastrichtersteenweg. Op schooldagen zullen ritten 8 en 16 voortaan vertrekken aan Riemst - Busstation. Rit 8 om 6,42 uur, rit 16 om 7.22 uur. Zo hebben de leerlingen uit Zussen een aansluiting. De dienstregeling is aangepast. Mogelijk komt de bus enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 61 hier
Deze lijn zal halte Riemst - Tramstraat niet meer bedienen. Alternatief kan je terecht aan halte Riemst - Klein Lafeltstraat op de Maastrichtersteenweg. Op schooldagen zal rit 2, vertrek aan halte Tongeren - Station om 6.35 uur, 2 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.33 uur. De dienstregeling is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt de bus enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 62 hier
De halte Eisden - Post krijgt een nieuwe naam: Eisden - Pauwengraaf.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 63 hier
De halte Eisden - Post krijgt een nieuwe naam: Eisden - Pauwengraaf. Deze lijn stopt voortaan aan de halte Lanklaar - Siemenslaan. Deze halte ligt op de Siemenslaan nabij het kruispunt met Bekaertlaan.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 64 hier
De reisweg tussen de halte Meeswijk - Genootstraat en halte Leut - Zuilstraat is aangepast. De ritten volgen voortaan de Genootstraat en de Sint-Pietersstraat. Daardoor wordt halte Leut - Kliniek niet meer bediend. De halte Leut - Kerk in de Dreef wordt verplaatst naar de Genootstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 65 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstrgeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 74 hier
De haltenaam Geel - Sint-Dymphna wijzigt in Geel - Sint-Dymphnaplein. Deze lijn stopt voortaan aan halte Mol - Kleinendijk. Deze halte ligt op de Molderdijk nabij kruispunt Kleinendijk. Omdat weinig mensen er gebruik van maakten, zal op schooldagen rit 13, vertrek aan halte Lommel - Vrijshorring om 8.45 uur, niet meer rijden. Alternatief kan je de bus om 9.03 uur nemen. Op schooldagen zal rit 51, vertrek aan halte Lommel - Provil om 16.45 uur, 5 minuut vroeger vertrekken. Dat is dus om 16.40 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 84 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 90 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Voortaan rijdt deze lijn in Tessenderlo steeds via de Heilig Hartlaan, Rodeheide en de Neerstraat naar Tessenderlo - Kerk.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 91 hier
De halte Heusden - Rode Kruisstraat krijgt een nieuwe naam: Heusden - Waterleidingstraat. De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 92 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken. Op schooldagen is de dienstregeling aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Aan Hasselt - Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 11.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 105 hier
Deze lijn stopt voortaan aan halte Mol - Kleinendijk. Deze halte ligt op de Molderdijk nabij kruispunt Kleinendijk. Deze lijn rijdt vanuit Beringen - Bogaersveld niet meer via de Grote Ring, maar via de Koolmijnlaan.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 170 hier
De halte Leuven - Sellekensstraat krijgt een nieuwe naam: Leuven - KBC. De halte Lummen - Het Klaverblad (richting Houthalen), gelegen tussen de oprit en afrit van de autosnelweg, wordt wegens wegenwerken verplaatst. Ze ligt voortaan na de afrit van de autosnelweg, richting Lummen Centrum.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 178 hier
De reisweg in Beringen is aangepast. De snellijn rijdt in Beringen niet meer via de Grote Ring naar de Paalsesteenweg maar volgt de Koolmijnlaan, Violetstraat, Graaf van Loonstraat, Harmoniestraat, Pieter Bruegelstraat, Rozenlaan en zo verder via de Paalsesteenweg richting Paal.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 179 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 180 hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 182 hier
De halte Meulenberg - Springstraat wordt verplaatst naar de Koolmijnlaan aan de Schansbeemdenweg.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 283 hier
De haltenaam Geel - Sint-Dymphna wijzigt in Geel - Sint-Dymphnaplein.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 299 hier
De reisweg en dienstregeling van lijn 302 zijn gewijzigd. Mogelijk komt jouw rit vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Ga je naar het nieuwe ziekenhuis in Maaseik? Dan kan je op- en afstappen aan een halte vlak voor de ingang. Je kan ook terecht aan nieuwe halte Maaseik - Schuurstraat. Deze halte ligt op de Koningin Astridlaan, op wandelafstand van het ziekenhuis. De halte Kwaadmechelen - Waterstraat wordt niet meer bediend, alternatief kan je terecht aan halte Kwaadmechelen - Kerk. Op schooldagen kan je vanuit Geel voortaan rechtstreeks naar Leopoldsburg reizen. Nieuwe rit 26 (niet op woensdag) zal vertrekken aan halte Geel - Station om 15.40 uur en komt in Leopoldsburg aan om 16.46 uur. Bestaande rit 26, met vertrek aan Geel - Station om 15.09 uur, zal niet meer rijden. Alternatief kan je rit 24 nemen. Deze rit vertrekt aan halte Geel - Station om 15.05 uur. Ook rit 48, met vertrek aan halte Tessenderlo - Kerk om 16.33 uur, zal niet meer rijden. Alternatief kan je de nieuwe rit 26 gebruiken. Deze rit is om 16.15 aan halte Tessenderlo - Kerk.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 302 hier
De dienstregeling van deze lijn is beter afgestemd op de treinen in Landen. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 346 hier
De halte Peer - College krijgt een nieuwe naam: Peer - Scholencampus.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 402 hier
Rit 1001, vertrek aan halte Meeuwen - w/n Helchteren om 7.54 uur, rijdt in Bree na het busstation verder naar Bree - Millenstraat. Deze halte ligt in de Millenstraat nabij het kruispunt van de Mussenstaat. Ritten 4 (enkel op woensdag) en 10 (niet op woensdag) vertrekken aan deze halte om 12.06 uur en om 15.41 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 13B hier
Op schooldagen wordt een extra rit ingelegd. Deze rit zal aan halte Bree - Busstation vertrekken om 15.52 uur en komt in Kinrooi - Dorpsplein aan om 16.18 uur. Om de aansluiting met lijn 16 te verzekeren, zal op vrijdag (schoolvakantie) marktrit 2001, vertrek aan halte Molenbeersel - Grens om 8.37 uur, 5 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 8.32 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 14B hier
Omdat weinig mensen er gebruik van maakten, zal op schoolvakantiedagen rit 28, vertrek aan halte Herentals - Station om 16.30 uur, niet meer rijden. Alternatief kan je rit 26 nemen. Deze rit vertrekt aan halte Herentals - Station ook om 16.30 uur. Rit 34 zal 15 minuten later vertrekken aan Herentals Station. Dat is dus om 18.49 uur. Op schoolvakantiedagen zullen ritten 31 en 33 aan Geel - Station 15 minuten later vertrekken. Dat is dus om 18.18 uur en om 19.20 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 15 hier
Omdat weinig mensen er gebruik van maakten, zal rit 48, vertrek aan halte Geel - Thomas More om 17.42 uur, niet meer rijden. Alternatief kan je ritten 42 en 44 nemen. Deze ritten vertrekken aan halte Geel - Thomas More om 17.38 uur en 17.40 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 15b pendel hier
De reisweg en dienstregeling zijn aangepast. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Door de herinrichting van de weg Balen - Leopoldsburg zal deze lijn niet meer stoppen aan de haltes Balen - Steenweg op Leopoldsburg II, Leopoldsburg - Steenweg op Leopoldsburg I en Leopoldsburg - Antwerpsesteenweg II. Deze lijn stopt voortaan aan halte Mol - Kleinendijk. Deze halte ligt op de Molderdijk nabij kruispunt Kleinendijk. De haltenaam Geel - Sint-Dymphna wijzigt in Geel - Sint-Dymphnaplein. Op schooldagen zal rit 2, vertrek aan halte Leopoldsburg - Station om 6.32 uur, 18 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.14 uur. Omdat weinig mensen er gebruik van maakten, zullen tijdens de schoolvakantie rit 17, vertrek aan halte Mol - Station om 17.18 uur, en rit 22, vertrek aan Leopoldsburg - Station om 16.30 uur, niet meer rijden.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 15c hier

De reisweg en dienstregeling zijn aangepast. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Door de gewijzigde verkeerssituatie op de Schoterweg zullen ritten vanaf halte Tessenderlo - Campus Russelberg voortaan via de Russelberg, Schoterweg, Processieweg, Geelsebaan en Neerstraat naar halte Tessenderlo - Kerk rijden. Deze lijn stopt voortaan aan halte Mol - Kleinendijk. Deze halte ligt op de Molderdijk nabij kruispunt Kleinendijk. De halte Kwaadmechelen - Waterstraat wordt niet meer bediend, alternatief kan je terecht aan halte Kwaadmechelen - Kerk.


Bekijk de dienstregeling voor Lijn 17a hier

Voortaan rijdt deze lijn in Tessenderlo steeds via de Heilig Hartlaan, Rodeheide en de Neerstraat naar Tessenderlo - Kerk. Op schooldagen zal rit 3, vertrek aan halte Tessenderlo - Kerk om 16.21 uur, 4 minuten later vertrekken. Dat is dus om 16.25 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 17c hier
De reisweg en dienstregeling zijn aangepast. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Door de gewijzigde verkeerssituatie op de Schoterweg rijdt deze lijn na halte Tessenderlo - Hommelbeek via de Processieweg, Geelsebaan en Neerstraat naar halte Tessenderlo - Kerk. Deze lijn stopt dus niet meer aan halte Tessenderlo - Campus Russelberg. Deze lijn rijdt vanaf Schoot - Sint-Jozefsplein niet meer via de Sparrenweg naar de Zavelberg. Volgende haltes worden niet meer bediend: Schoot - Hooiman, Schoot - Baan en Tessenderlo - Zavelberg. Op schooldagen zullen ritten 102 (enkel op woensdag), 108 (enkel op vrijdag) en 112 (enkel op maandag, dinsdag en donderdag) 5 minuten later vertrekken aan Tessenderlo - Broederschool. Dat is dus om 11.45 uur, 15.10 uur en 15.45 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 17cs hier
Op schooldagen zal rit 81, vertrek aan halte Hasselt - Station om 16.53 uur, 7 minuut later vertrekken. Dat is dus om 17.00 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 18a hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 20a hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken. Verschillende ritten van deze lijn zullen 1 minuut vroeger vertrekken. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 21a hier
De dienstregeling van lijn 23a is aangepast aan de situatie op de weg en wordt alvast afgestemd op de treinuren, die in december wijzigen. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 23a hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken. Op schooldagen zal rit 101, vertrek aan halte Wellen - Abswellen Kapel om 7.11 uur, 15 minuten later vertrekken. Dat is dus om 7.26 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 23aW hier
De lijnbenaming van lijn 30 is aangepast naar 'Stevoort - Herk-de-Stad bediening scholen'. De halte Herk-de-Stad - Gemeenschapsschool krijgt een nieuwe naam: Herk-de-Stad - Herckerhof. De halte Herk-de-Stad - T.I. Amandina krijgt een nieuwe naam: Herk-de-Stad - Campus Amandina.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 30 sch hier
Op schooldagen (niet op woensdag) zullen ritten 104 en 106 , vertrek aan halte Lommel - Provil om 15.53 uur en om 16.45 uur, 8 en 5 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 15.45 uur en om 16.40 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 307sch hier
Deze lijn stopt voortaan aan een nieuwe halte Rijkhoven - Cuvelierstraat. Deze halte ligt op de Cuvelierstraat aan het kruispunt met de Hofberg.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 34a hier
Enkele haltes krijgen een nieuwe naam. Kuringen - Herckenrode Abdij wordt Kuringen - Herkenrode Brug en Herk-de-Stad - Gemeenschapsschool wordt Herk-de-Stad - Herckerhof. Op schooldagen zullen ritten 21, 23, 41 en 33 aan Herk-de-Stad - Klooster 10 minuten later vertrekken. Dat is dus om 12.40 uur, 12.40 uur, 16.15 uur en 17.05 uur. Op schooldagen zal rit 2, vertrek aan halte Tusvoort - Kraaienweg om 6.17 uur, 8 minuut vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.09 uur. Op schooldagen zullen rit 5 en 9, vertrek aan halte Hasselt - Station om 7.12 uur en om 7.49 uur, 9 minuten en 5 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 7.03 uur en om 7.44 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 35c hier
De dienstregeling van deze lijn is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Deze lijn zal halte Riemst - Tramstraat niet meer bedienen. Alternatief kan je terecht aan halte Riemst - Klein Lafeltstraat op de Maastrichtersteenweg. De halte Nerem - Nieuwe Wijk krijgt een nieuwe naam: Nerem - Kleinblookstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 39B hier
Deze lijn krijgt een ander lijnnummer: 41/2 wordt 412. Tussen halte Rosoux - Congo en halte Berloz - Route de Village is de reisweg gewijzigd. Aan het rondpunt, na halte Rosoux - Congo, rijdt de bus via de Rue des Combattants. Aan het kruispunt met de Rue J. Goffin stopt hij aan een nieuwe halte Rossoux - Rue des Combattants. Via Rue J. Beauduin komt de bus terug op de Hoogstraat uit. Deze lijn stopt voortaan ook aan halte Jeuk - School. Deze halte ligt in de Houtstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn 41/2 hier
De haltes Tessenderlo - Zavelberg en Schoot - Baan van de belbus worden naar de zijstraten verplaatst. Tessenderlo - Zavelberg komt in de Gerhagenstraat en Schoot - Baan in de Heggebossenweg. Volgende haltes worden niet meer bediend: Engsbergen - Lindenstraat, Schoot - Hooiman, Tessenderlo - Jagersberg en Tessenderlo - Ponderosa. De halte Schoot - Vrije kleuterschool 2 wordt voortaan ook bediend. Contacteer de belbuscentrale voor meer informatie op het nummer 011 850 300.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 717 hier
Belbus Leopoldsburg heeft nieuwe haltes: Leopoldsburg - Bevrijdingsplein en Koersel Pura - Vida. De halte Leopoldsburg - Bevrijdingsplein is gelegen op de Hospitaalstraat aan het rondpunt van de Generaal Lemanstraat en de halte Koersel - Pura Vida ligt aan het rusthuis in de Postsstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 718 hier
Belbus Koersel - Stal - Beverlo - Beringen - Paal heeft nieuwe haltes: Leopoldsburg - Bevrijdingsplein en Koersel Pura - Vida. De halte Leopoldsburg - Bevrijdingsplein is gelegen op de Hospitaalstraat aan het rondpunt van de Generaal Lemanstraat en de halte Koersel - Pura Vida ligt aan het rusthuis in de Postsstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 719 hier
Ga je naar het nieuwe ziekenhuis in Maaseik? Dan kan je op- en afstappen aan een halte vlak voor de ingang. Contacteer de belbuscentrale voor meer info op het 011 850 300.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 720 hier
Belbus Dilsen-Stokkem - Lanklaar - Maasmechelen stopt niet meer aan halte Leut - Kliniek. De halte Leut - Kerk in de Dreef wordt verplaatst naar de Genootstraat. De halte Eisden - Post krijgt een nieuwe naam: Eisden - Pauwengraaf. Contacteer de belbuscentrale voor meer informatie op het nummer 011 850 300.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 725 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 729 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 731 hier
Belbus Balen bedient voortaan ook halte Mol - Kleinendijk. Deze halte ligt op de Molderdijk nabij kruispunt Kleinendijk. Door de gewijzigde situatie op de weg, worden haltes Balen - Industrieweg en Balen - Maloukerk niet meer bediend. Contacteer de belbuscentrale voor meer info op 011 850 300.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 732 hier
Belbus Balen bedient voortaan ook halte Mol - Kleinendijk. Deze halte ligt op de Molderdijk nabij kruispunt Kleinendijk.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 733 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 734 hier
De halte Nerem - Nieuwe Wijk krijgt een nieuwe naam: Nerem - Kleinblookstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 738 hier
Enkele haltes krijgen een nieuwe naam. Lutselus - Rustoord De Visserij wordt Lutselus - De Hertenweide, Diepenbeek - O.L. Vrouwstraat wordt Diepenbeek - De Visserij. De halte Lutselus - Visserijstraat wordt niet meer bediend. Contacteer de belbuscentrale voor meer informatie op 011 850 300.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 741 hier
Belbus Hamont - Achel krijgt een nieuwe halte Neerpelt - De Wulp. Deze halte ligt op het einde van de Tussenstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 743 hier
De halte Bree - Gemeentehuis wordt niet meer bediend, alternatief kan je gebruikmaken van halte Bree - Kloosterpoort. Belbus Bocholt - Bree stopt voortaan aan halte Bree Kloosterpoort, gelegen net op de Kloosterpoort. Deze belbus stopt voortaan ook aan halte Bree Nieuwstadpoort. Deze halte ligt op de Nieuwstadpoort, net voor de ring met de Ter Rivierenwal. Halte Bree - Gerdingerpoort, gelegen op Stift, wordt niet meer bediend. Alternatief kan je de halte gelegen op de Bocholterkiezel nemen, deze halte zal voortaan Bree - Gerdingerpoort heten. Enkele haltes krijgen een nieuwe naam. Bree - Molenstraat wordt Bree - Zwembad, Opitter - School wordt Opitter - Zwaluwstraat en Tongerlo - Markt wordt Tongerlo - Dorpstraat. De halte Bocholt - Oude Kerkstraat wordt verplaatst naar de Kaulillerweg tussen Lindestraat en Hoogstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 746 hier
De halte Peer - College krijgt een nieuwe naam: Peer - Scholencampus.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn BB 752 hier
De dienstregeling van deze lijn in Waterschei is aangepast aan de situatie op de weg. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn G1 hier
Omwille van de schooldrukte zullen ritten 13 en 20, vertrek aan halte Bokrijk - Domein en halte Genk - Kokerstraat om 7.15 uur en om 8.08 uur, niet meer rijden via Genk - Viaduct Waterstraat en Genk - Hoogveldstraat. Rit 20 vertrekt voortaan om 8.12 uur aan halte Genk - Kokerstraat.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn G4 hier
Halte Zutendaal - Roelen op de Kiewitseweg wordt niet meer bediend. Alternatief kan je gebruikmaken van halte Zutendaal - Roelen aan het pleintje. Omdat in Zutendaal niet meer in één richting wordt gereden is aan de halte Zutendaal - Gemeentehuis aan de overkant van de weg ook een halte geplaatst. De eindhalte wordt halte Zutendaal - Halmstraat i.p.v. Zutendaal - 15 Augustusstraat. Op zaterdag zullen alle ritten die vertrekken aan halte Genk - Station 30 minuten later vertrekken. Dat is dus van 8.30 uur tot 21.30 uur, om het uur. De ritten zullen aan Zutendaal - Roelen steeds op het uur vertrekken. Aan Zutendaal - Halmstraat 6 minuten over het uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn G7 hier

Lijn H-net: Hasselt leeft. De laatste jaren zijn er heel wat nieuwe woonwijken, winkels, bedrijven en andere attractiepolen bijgekomen. Om alles uit die snel evoluerende stad te halen, past De Lijn vanaf 30 oktober haar stadsnet aan. Zo beweegt jouw lijn mee met Hasselt en alles wat er te beleven valt.De verplaatsingsmogelijkheden en reiswegen van vandaag zijn zoveel mogelijk behouden. Je raakt dus nog steeds vlot op je vertrouwde bestemming. Al doe je dat voortaan wel met een nieuwe lijn, die een slimmere route door de stad volgt. Maar er is meer. Het vernieuwde stadsnet zorgt voor een betere verbinding tussen de naburige deelgemeenten van Hasselt. Ook Alken centrum en Terkoest profiteren mee. Nieuwe of vroeger niet bediende attractiepolen worden ook bereikbaar met de bus.


Ontdek er alles over op www.delijn.be/stadsnethasselt. 

De dienstregeling is aangepast aan de situatie op de weg en wordt alvast beter afgestemd op de treinuren, die in december wijzigen. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn S1 hier
Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn S10 hier
De dienstregeling is aangepast aan de situatie op de weg en wordt alvast afgestemd op de treinuren, die in december wijzigen. Mogelijk komt jouw rit enkele minuten vroeger of later aan jouw halte. Omwille van éénrichtingsverkeer wordt halte Sint-Truiden - Stationsstraat niet meer bediend. Alternatief kan je halte Sint-Truiden - Station gebruiken.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn S2 hier
Op schooldagen wordt de dienstregeling van rit 7, vertrek aan halte Nerem - Kremerstraat om 7.41 uur, aangepast aan de situatie op de weg. De rit komt 4 minuten later aan in Tongeren - Station. Dat is dus om 8.12 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn T1 hier
De halte Nerem - Nieuwe Wijk krijgt een nieuwe naam: Nerem - Kleinblookstraat. Op schooldagen zal rit 8, vertrek aan halte Diets-Heur - Kuilenstraat om 7.38 uur, 6 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 7.32 uur.

Bekijk de dienstregeling voor Lijn T3 hier