Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Filmpje employer branding - omschrijving

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Sabine en Angie, twee buschauffeurs bij De Lijn, begroeten elkaar ’s ochtends in dezelfde straat. Tijdens een interview vertelt Sabine over haar carriere bij De Lijn. Ze werkt er al bijna 10 jaar. Tussenshots tonen beelden van haar  busroute  in Knokke-Heist. Sabine heeft Angie leren kennen toen ze bij haar in de straat kwam wonen. Vandaag gaan ze vaak bij elkaar op de koffie.
Sabine heeft Angie overtuigd om buschauffeur te worden bij De Lijn. Het leukste aan hun job vinden ze de zwaaiende kindjes. Daarnaast is de sfeer onder de collega’s ook zeer aangenaam, er kan al eens gelachen worden. Buiten Angie en Sabine wonen er ook nog 2 andere collega’s in hun buurt wat ervoor zorgt dat ze eenvoudig kunnen carpoolen als de shiften het toelaten. De tofste herinnering voor Sabine tijdens haar carriere bij de Lijn is dat ze er haar man heeft leren kennen. En dat op een trouwfeest van 2 collega’s buschauffeur.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>