Toon menu

Filmpje: vernieuwde realtime-informatie

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Voice over: Benieuwd hoe je leven in 10 minuten kan veranderen? Neem gewoon initiatief en kies het juiste moment. Onze realtime-informatie helpt je daarbij. En jij kiest zelf hoe je je tijd invult.

Een mevrouw zit aan de halte en denkt aan een lekkere kop koffie. Ze neemt haar smartphone en ziet via onze app dat de bus er pas over 10 minuten zal zijn. Gewoon rustig wachten, of toch nog snel om een bloemetje, een krant of een koffie?

Even later wandelt de dame terug met in haar hand twee kopjes koffie. Eentje voor zichzelf, en eentje voor de knappe man die ook aan de halte staat. Samen drinken ze een koffie.

Voice over: We beloven niet dat we altijd op het voorziene tijdstip aan je halte zijn. We beloven wél dat we je correct en op tijd informeren.

10 Minuten en een koffie later stapt het nieuwe koppeltje hand in hand op de bus.

Voice over: Ervaar zelf de betrouwbaarheid van onze vernieuwde realtime-info, en grijp de kansen die op je traject liggen. Check onze realtime-info op onze app (iOS en Android), op de website (desktop of mobiel) of op de digitale infoborden aan sommige haltes.
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>