Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Nieuws

15 juni 2018

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Momenteel reizen de meeste abonnees al met een plastic MOBIB-kaart. Een aantal abonnementen met korting worden momenteel nog op karton afgeleverd. Vanaf 1 juli verandert dit. Dan staan alle abonnementen op MOBIB. 
 

Wat wijzigt er op korte termijn?

  • Reis je met een gratis Buzzy Pazz of Omnipas voor personen met een handicap? Dan staat je gratis abonnement voortaan op een plastic MOBIB-kaart. Vanaf 1 juli is je kartonnen abonnement (met daarop de vermelding ‘geldig tot herroeping’) niet meer geldig.

  • Ook werknemers die een abonnement volledig of gedeeltelijk betaald krijgen door de werkgever in het kader van een derdebetalerovereenkomst zullen binnenkort reizen met een abonnement op MOBIB. Vanaf 1 juni schakelen we al deze abonnees over op MOBIB, zowel de nieuwe als de lopende abonnementen. De werknemer zal zelf instaan voor de administratieve kost voor de aanmaak van de MOBIB-kaart. Ben je in het bezit van een abonnement waarvoor je werkgever tussenkomt, dan zal je binnenkort een brief met meer informatie ontvangen.
    ! De eerste brieven naar deze abonnees zijn vertrokken. Sommige klanten ontvingen door een probleem bij een distributiepartner twee brieven. Uiteraard moet er maar één keer betaald worden voor de MOBIB-kaart. Betaal het bedrag van 5 euro eenmalig op rekening BE57 3751 1174 9335. Gebruik hiervoor de gestructureerde mededeling die je vindt op de brief met bovenstaand rekeningnummer. Betaalde je per ongeluk twee maal, dan zal hetgeen je teveel betaalde automatisch worden terugbetaald. Betaalde je het bedrag al op het verkeerde rekeningnummer, dan zullen we het nodige doen om ervoor te zorgen dat dit achter de schermen wordt rechtgezet en je je MOBIB-kaart op tijd ontvangt. Onze excuses voor de hinder.

  • Reis je met een gratis abonnement dankzij tussenkomst van je gemeente? Ook dan ontvang je vóór 1 juli een nieuw abonnement op een MOBIB-kaart.

Alle abonnementen op MOBIB

Vanaf 1 juli staan dus bijna alle types van abonnementen op een MOBIB-kaart. Als je momenteel nog een kartonnen abonnement hebt, ontvang je voor 25 juni een brief met een uitnodiging om over te stappen op MOBIB. Ontving je geen brief? Contacteer dan onze dienst abonnementen via abonnementen@delijn.be 
 
Opgelet: reis je met een Limburgse Snellijnkaart, een Studentenpas of een abonnement voor leerlingen uit het BuSO, dan verandert er niets. Deze vervoerbewijzen blijven beschikbaar op karton en magneetkaart. 
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>

Twitter

Je kan elke werkdag rekenen op ons socialmediateam van 7-19 uur.

Facebook

Nuttige info en leuke verhalen van voor en achter de schermen.