Toon menu

Nieuws

9 september 2021

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Voor uw comfort reviseren wij de oudste roltrappen in een aantal metrostations.

Vanaf maandag 13 september worden de roltrappen in een aantal Antwerpse metrostations grondig nagekeken. We starten in metrostation Astrid met het reviseren van 5 roltrappen. Dit zorgt voor matige hinder voor de reizigers. 

De werfzones worden bewust klein gehouden. Er zal indien mogelijk steeds een stijgende roltrap beschikbaar zijn. De vaste trappen en liften blijven eveneens toegankelijk. Er worden signalisatiepijlen voorzien die u naar beschikbare stijgende roltrap of vaste trap leien. Deze werken duren ongeveer tot einde december.

Vanaf dinsdag 2 november starten we in metrostation Frederik Van Eeden met het reviseren van de stijgende roltrap op het perron richting Linkeroever/Zwijndrecht. Aangezien daar slechts 1 roltrap is vanop het perron naar de lokethal zal de hinder hier groter zijn. Voor mensen die moeilijk te been zijn, mensen met een kinderwagen…:  Hou hier rekening mee als je op Linkeroever moet zijn en afstapt in de richting van Zwijndrecht. Als alternatief kan je 1 halte verder afstappen aan de Halewijnlaan. Door de spoorwerken is dat een tijdelijke halte die niet altijd gemakkelijk bereikbaar is! Deze werken duren ongeveer tot einde december.

Schijnpoort, Sport en Handel komen aan de beurt vanaf januari 2022. Zodra die planning gekend is, brengen we je via deze weg op de hoogte.

We wensen ons nog te verontschuldigen voor de hinder.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>