Zondag 24 maart werken we aan de website.

Van 05.00 tot 20.00 uur zijn de abonnementen, real time informatie, klantenreacties e.a. niet beschikbaar. Onze excuses voor de hinder. Lees meer over de onderhoudswerken. Laatste update: 23-03-2019 om 12:00

Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Meeuwen-Gruitrode

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Derde-betalerkaart 10 euro (Gemeentekaart)

Alle reizigers die binnen de gemeentegrenzen van Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Bree en Bocholt de bus nemen, betalen 1 euro per rit met een rittenkaart derde-betaler. De enige voorwaarde is dat de op- en afstaphalte van de verplaatsing binnen de gemeentegrenzen van Bocholt, Bree, Opglabbeek of Meeuwen-Gruitrode liggen.

De Gemeentekaart is enkel te koop in voorverkoop. U kunt voorverkooppunten zoeken via deze website of contact opnemen met De LijnInfo op het nummer 070 220 200 (0,30 EUR/min).

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

10 % bijdrage voor Buzzy Pazz en Omnipas

Inwoners krijgen 10% korting op de Buzzy Pazz (tot en met 24 jaar) of de Omnipas (25 tot en met 59 jaar). De korting wordt automatisch afgetrokken van de kostprijs. (Vanaf 1 augustus 2018)

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>