Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Herzele

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

50 % Buzzy Pazz korting voor inwoners tot en met 24 jaar die recht hebben op een studiebeurs

Jongeren krijgen 50 % korting op hun Buzzy Pazz indien zij recht hebben op een studiebeurs. De korting is echter niet geldig voor VT- en VG-abonnementen.

Om een abonnement met korting aan te vragen, hebt u telkens een attest nodig dat u kunt verkrijgen op de dienst mobiliteit van het gemeentehuis. Neem een bewijs mee naar de gemeente dat u recht hebt op een studietoelage, bv. een beslissingsbrief of -mail van Afdeling Studietoelagen. Kunt u nog niet aantonen dat u dit jaar een studiebeurs krijgt? Neem dan een bewijs van de toekenning van uw studiebeurs van vorig schooljaar mee. Met het ingevulde attest van de gemeente én uw identiteitskaart gaat u naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen om uw abonnement aan te kopen.

U kunt ook een ingevuld attest samen met een kopie van uw identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen van De Lijn. Na betaling van de toegestuurde overschrijving wordt uw abonnement opgestuurd.

De korting van de gemeente wordt in beide gevallen automatisch afgetrokken van de kostprijs.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>