Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Lovendegem

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

25 % bijdrage voor Buzzy Pazz voor 12- tot en met 18-jarigen

Jongeren die in Lovendegem wonen (of die buiten de gemeente zijn gedomicilieerd maar regelmatig bij een ouder verblijven die wel gedomicilieerd is in Lovendegem en het statuut 'gedeelde verblijfplaats' hebben) van 12 tot en met 18 jaar krijgen 25 % korting op een Buzzy Pazz van 1, 3 of 12 maanden. De korting is niet geldig voor VT- en VG-abonnementen.

Om een abonnement met korting aan te vragen, hebt u telkens een attest nodig dat u kunt verkrijgen op de dienst burgerzaken van het gemeentehuis. Met dit attest én uw identiteitskaart gaat u naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen om uw abonnement aan te kopen.

U kunt ook een ingevuld attest samen met een kopie van uw identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen van De Lijn. Als u een elektronische identiteitskaart hebt en een kopie hiervan bezorgt aan De Lijn, moet u ook een bewijs van uw adresgegevens voorleggen. Dit kan door bijvoorbeeld een attest van gezinssamenstelling bij te voegen. Na betaling van de toegestuurde overschrijving wordt uw abonnement opgestuurd.

De korting van de gemeente Lovendegem wordt in beide gevallen automatisch afgetrokken van de kostprijs.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>