Toon menu

Vervoerregio Gent

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

De vervoerregiomanager, uw eerste aanspreekpunt.

Caroline Maes
Mijn naam is Caroline Maes en ik ben uw vervoerregiomanager. Ik ben uw eerste aanspreekpunt bij De Lijn.  
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

In de nabije toekomst zal het openbaar vervoer anders worden uitgetekend dan vandaag. Dit gebeurt omdat de Vlaamse regering koos voor basisbereikbaarheid. Dit vraaggestuurd vervoerconcept zet de middelen in waar de nood het hoogst is. Om basisbereikbaarheid te realiseren, wordt Vlaanderen ingedeeld in 15 vervoerregio’s en wordt een gelaagd en geïntegreerd vervoersysteem ingericht dat inzet op combimobiliteit.
 
De Lijn heeft haar organisatie aangepast aan deze nieuwe kijk op mobiliteit in Vlaanderen en de vervoerregiowerking.
 
Een ploeg van vervoerregiomanagers, één per vervoerregio, staat klaar om actief bij te dragen aan de vele mobiliteitsuitdagingen. Voor de vervoerregio waar uw gemeente toe behoort, ben ik dus uw aanspreekpunt bij De Lijn.  Ik word hierin bijgestaan door een  vervoerregiodeskundige.
 
Verder werk ik binnen De Lijn nauw samen met een team van experten in o.a. mobiliteitsontwikkeling en –onderzoek, netwerkplanning, doorstroming, techniek, communicatie en nog zo veel meer. Als vervoerregiomanager bij De Lijn ben ik dan ook het eerste aanspreekpunt voor lokale besturen en stakeholders en stel ik mijn expertise graag ten dienste.
 
We ontmoeten elkaar in de vervoerregioraden waar we allerlei onderwerpen bespreken: van het kern- en aanvullend net tot doorstroming of toegankelijke haltes. Ook reik ik combimobiele of digitale mogelijkheden aan. Ik kom naar u toe om de mobiliteit in uw stad of gemeente te bespreken en om samen aan projecten te werken.
 
Samen werken we aan kwaliteitsvolle en multimodale mobiliteitsplannen in Vlaanderen.
 
Ik kijk alvast uit naar een goede samenwerking.
 
 
Caroline Maes
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>