Toon menu

Vervoerregio Waasland

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

De vervoerregiomanager, jouw eerste aanspreekpunt.

Micheline Steen
Mijn naam is Micheline Steen en ik ben jouw vervoerregiomanager. Ik ben jouw eerste aanspreekpunt bij De Lijn.  
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

In de nabije toekomst zal het openbaar vervoer anders worden uitgetekend dan vandaag. Dit gebeurt omdat de Vlaamse regering koos voor basisbereikbaarheid. Dit vraaggestuurd vervoerconcept zet de middelen in waar de nood het hoogst is. Om basisbereikbaarheid te realiseren, wordt Vlaanderen ingedeeld in 15 vervoerregio’s en wordt een gelaagd en geïntegreerd vervoersysteem ingericht dat inzet op combimobiliteit.
 
De Lijn heeft haar organisatie aangepast aan deze nieuwe kijk op mobiliteit in Vlaanderen en de vervoerregiowerking.
 
Een ploeg van vervoerregiomanagers, één per vervoerregio, staat klaar om actief bij te dragen aan de vele mobiliteitsuitdagingen. Voor de vervoerregio waar jouw gemeente toe behoort, ben ik dus jouw aanspreekpunt bij De Lijn. Ik word hierin bijgestaan door een vervoerregiodeskundige.
 
Verder werk ik binnen De Lijn nauw samen met een team van experten in o.a. mobiliteitsontwikkeling en –onderzoek, netwerkplanning, doorstroming, techniek, communicatie en nog zo veel meer. Als vervoerregiomanager bij De Lijn ben ik dan ook het eerste aanspreekpunt voor lokale besturen en stakeholders en stel ik mijn expertise graag ten dienste.
 
We ontmoeten elkaar in de vervoerregioraden waar we allerlei onderwerpen bespreken: van het kern- en aanvullend net tot doorstroming of toegankelijke haltes. Ook reik ik combimobiele of digitale mogelijkheden aan. Ik kom naar je toe om de mobiliteit in jouw stad of gemeente te bespreken en om samen aan projecten te werken.
 
Samen werken we aan kwaliteitsvolle en multimodale mobiliteitsplannen in Vlaanderen.
 
Ik kijk alvast uit naar een goede samenwerking.
 
 
Micheline Steen
-
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>