Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Dendermonde

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Nulbiljet op maandag

Op maandag reis je gratis binnen de stadsgrenzen van Dendermonde.
! Tijdelijke uitbreiding: van 1 december 2019 tot en met 15 januari 2020 geldt deze tussenkomst op alle dagen.

Vraag bij het opstappen telkens je gratis biljet bij de chauffeur, want zonder biljet rijd je niet reglementair. Je hoeft dus niets te betalen zolang je binnen het grondgebied van Dendermonde en deelgemeenten (Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Appels, St-Gillis-bij-Dendermonde) op- en afstapt.

Zowel op de bus als belbus in Dendermonde kan je een nulbiljet vragen. Indien jouw opstaphalte of afstaphalte buiten Dendermonde ligt, gelden de normale tarieven en dien je voor de volledige verplaatsing te betalen.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

50 % bijdrage op Buzzy Pazz en Omnipas abonnementen voor Cambio gebruikers

Als je ingeschreven bent op Cambio krijgen alle gezinsleden 50% korting op hun abonnement (zowel voor 1, 3 als 12 maanden). Om van de korting gebruik te kunnen maken, moet je bij elke abonnementsaanvraag (ook verlenging) een nieuw attest, afgeleverd door de stad Dendermonde, kunnen voorleggen.

De attesten voor het bekomen van de abonnementskorting kunnen afgehaald worden bij de Stadswinkel op vertoon van je identiteitskaart en bewijs van lidmaatschap Cambio. Met dit attest én je identiteitskaart ga je naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen om je abonnement aan te kopen.

Je kan ook het ingevulde attest, ondertekend en afgestempeld door de stad Dendermonde, samen met een kopie van je identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen.

Als je een elektronische identiteitskaart hebt en een kopie hiervan bezorgt aan De Lijn, moet je ook een bewijs van uw adresgegevens voorleggen. Dit kan door bijvoorbeeld een attest van gezinssamenstelling bij te voegen.

Na betaling van de toegestuurde overschrijving wordt je abonnement opgestuurd. De korting van Dendermonde wordt in beide gevallen automatisch verrekend.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>