Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Dendermonde

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Nulbiljet op maandag

Op maandag reist u gratis binnen de stadsgrenzen van Dendermonde.

Vraag bij het opstappen telkens uw gratis biljet bij de chauffeur, want zonder biljet rijdt u niet reglementair. U hoeft dus niets te betalen zolang u binnen het grondgebied van Dendermonde en deelgemeenten (Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Appels, St-Gillis-bij-Dendermonde) op- en afstapt. Zowel op de bus als belbus in Dendermonde kunt u een nulbiljet vragen. Indien uw opstaphalte of uw afstaphalte buiten Dendermonde ligt, gelden de normale tarieven en dient u voor de volledige verplaatsing te betalen.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

50 % bijdrage op Buzzy Pazz en Omnipas abonnementen voor Cambio gebruikers

Als u ingeschreven bent op Cambio krijgen alle gezinsleden 50% korting op hun abonnement (zowel voor 1, 3 als 12 maanden). Om van de korting gebruik te kunnen maken, moet u bij elke abonnementsaanvraag (ook verlenging) een nieuw attest, afgeleverd door de stad Dendermonde, kunnen voorleggen.

De attesten voor het bekomen van de abonnementskorting kunnen afgehaald worden bij de dienst bevolking op vertoon van uw identiteitskaart en bewijs van lidmaatschap Cambio.

Met dit attest én uw identiteitskaart gaat u naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen om uw abonnement aan te kopen.

U kunt ook het ingevulde attest, ondertekend en afgestempeld door de stad Dendermonde, samen met een kopie van uw identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen. Als u een elektronische identiteitskaart hebt en een kopie hiervan bezorgt aan De Lijn, moet u ook een bewijs van uw adresgegevens voorleggen. Dit kan door bijvoorbeeld een attest van gezinssamenstelling bij te voegen.

Na betaling van de toegestuurde overschrijving wordt uw abonnement opgestuurd. De korting van Dendermonde wordt in beide gevallen automatisch verrekend.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>