Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Gent

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Gratis vervoer voor 6 tot en met 14-jarigen

Jongeren van 6 tot en met 14 jaar die in Gent wonen reizen dankzij de stad gratis op het hele net van De Lijn. Sinds 1 september leveren we deze abonnementen af op een MOBIB-kaart. Gentse jongeren tussen 6 en met 14 jaar krijgen deze MOBIB-kaart gratis (normale waarde 5€). 


De MOBIB-kaart wordt gepersonaliseerd met een foto:

  • Deze foto halen we op uit het Rijksregister. Als er een foto beschikbaar is in het Rijksregister, ontvang je jouw gratis abonnement op je MOBIB-kaart automatisch in de brievenbus.
  • Is er geen foto beschikbaar in het Rijksregister, dan ontvang je een brief met de uitnodiging om ons een pasfoto te bezorgen. Heb je zelf geen foto, dan kan je gratis een foto laten maken in onze Lijnwinkel aan Gent Zuid. Binnen de 2 weken nadat je ons de foto bezorgt, ontvang je jouw MOBIB-kaart met daarop je gratis abonnement.

Heb je geen abonnement op MOBIB, noch een vraag om een foto aan te leveren ontvangen, en heb je toch recht op een gratis abonnement? Ga dan even langs de Lijnwinkel aan Gent-Zuid.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Nachtvervoer

Elke dag van de week geraakt u ook nog 's avonds laat thuis met onze bussen. Meer informatie over het Gentse nachtnet vindt u hier.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>