Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Kluisbergen

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

20 % bijdrage voor Buzzy Pazz abonnees tot en met 18-jarigen

Jongeren tot en met 18 jaar krijgen 20 % korting op hun Buzzy Pazz. De korting is echter niet geldig voor Verhoogde tegemoetkoming- en VG-abonnementen.

Om een abonnement met korting aan te vragen, hebt u telkens een attest nodig dat u kunt verkrijgen op de dienst burgerzaken van het gemeentehuis. Met dit attest én uw identiteitskaart gaat u naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen om uw abonnement aan te kopen.

U kunt ook een ingevuld attest samen met een kopie van uw identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen van De Lijn. Na betaling van de toegestuurde overschrijving wordt uw abonnement opgestuurd.

De korting van de gemeente Kluisbergen wordt in beide gevallen automatisch afgetrokken van de kostprijs.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Gratis Lijnkaart voor nieuwe inwoners

Nieuwe inwoners van de gemeente Kluisbergen kunnen dankzij hun gemeentebestuur gratis de regio verkennen met het openbaar vervoer. Hiervoor krijgen ze per gezin een Lijnkaart cadeau en een informatiepakket over het openbaar vervoer in de regio. De verdeling van deze gratis Lijnkaart verloopt via de gemeente.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>