Toon menu

Zwalm

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

25 % korting op Buzzy Pazz en Omnipas dankzij OCMW

OCMW Zwalm geeft 25 % korting op abonnementen van De Lijn aan inwoners die het minder breed hebben. De korting is er voor mensen die net niet in aanmerking komen voor een Verhoogde tegemoetkoming of VG-abonnement:

  • Personen met een laag inkomen: de voorwaarden ivm bruto belastbaar inkomen kan je navragen bij het OCMW
  • Personen in budgetbeheer of collectieve schuldenregeling

De korting geldt op de Buzzy Pazz (tot en met 24 jaar) en Omnipas (25 tot en met 64 jaar) met een geldigheidsperiode van 1, 3 of 12 maanden. De korting is echter niet geldig voor Verhoogde tegemoetkoming en VG-abonnementen.

Om een abonnement met korting aan te vragen, heb je telkens een attest nodig dat je kan verkrijgen via het OCMW. Met dit attest én je identiteitskaart ga je naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen om je abonnement aan te kopen.

Je kan ook een ingevuld attest samen met een kopie van je identiteitskaart opsturen naar de dienst Abonnementen van De Lijn. Na betaling van de toegestuurde overschrijving wordt je abonnement opgestuurd.

De korting van het OCMW wordt in beide gevallen automatisch afgetrokken van de kostprijs.

Een abonnement met OCMW korting kan niet online worden aangekocht. Opgelet: voor elk abonnement dat je met de korting van het OCMW wenst aan te kopen, moet je over een nieuw attest beschikken. 

Indien er meerdere kinderen (ouder dan 12 jaar) binnen hetzelfde gezin zijn, kan je bovendien extra genieten van de gezinskorting.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>