Cookies op delijn.be
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren.
Lees meer.
Toon menu

Brugge

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

P&R Brugge = gratis met de bus naar het centrum

Hoe werkt het voor een ticket op elektronische kaart?

Wie zijn wagen parkeert op de parking CENTRUM STATION (inrit via R30 Buiten Begijnevest) ontvangt op vertoon van het parkeerticket of Pcard aan de lijnwinkel* te Brugge Station, een gratis P+Bus elektronische ticket voor de bestuurder en de medereizigers. Dit ticket geeft recht op een verplaatsing heen en terug tussen Brugge station en Brugge Centrum. Zowel de heenreis als de terugreis moeten op de dag van afgifte gebeuren.

Hoe werkt het voor een abonnement*** op elektronische kaart?

  1. Je parkeert je auto in Parking Centrum-Station (voorkant Brugge Station).
  2. Je toont je parkeerabonnement (eventueel p-card) en het geldigheidsbewijs**** van het parkeerabonnement van de parking aan het station in Brugge in de Lijnwinkel* op het stationsplein.
  3. Je ontvangt onmiddellijk een P+Bus Brugge abonnement*** op elektronische kaart.
  4. Om de 3 minuten vertrekt er op het stationsplein een bus naar de binnenstad.**
  5. Stap zonder zorgen op een bus van De Lijn, scan je abonnement bij iedere opstap en geniet van jouw bezoek aan Brugge!
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

* Verkoop bij de chauffeur is niet mogelijk. De vervoerbewijzen staan nu op elektronische kaart.
** Af- en opstappen aan de haltes 't Zand, Sint-Salvatorskerk, Markt, O.L.V. Kerk, Dijver, Stadsschouwburg of andere haltes in het centrum.
***  Vanaf de eerste validatie geldig voor 1 persoon gedurende 1 maand, op het traject tussen Brugge Station en Brugge Centrum (haltes binnen de stadspoorten van Brugge). Indien je een parkeerabonnement van 3 maanden hebt en dit kan aantonen via het geldigheidsbewijs, kun je 3 abonnementen ontvangen. Een medewerker van de Lijnwinkel noteert op de 3 kaarten respectievelijk “1”, “2” en “3” zodat je deze niet door elkaar gebruikt.
**** Het geldigheidsbewijs van het parkeerabonnement mag max. 2 dagen oud zijn.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>